Flightradar24.com
na žádnou kompenzaci nárok nemáte. Antalye je totálně přeplněná a understaffed. Smartwings za to nemůže
Ahoj, dotaz pro zkušené, možná už to tady bylo. Dá se na Flightradaru (basic verze) někde vylovit vzdálenost - délka letu?
Pokial ide o pravidelnu linku malo by sa to dat zobrazit cez vyhladavanie, nazov aerolinky, more, routes. Asi nefunguje cez aplikaciu, iba cez web verziu.
Chcete skutecnou vzdalenost, nebo ortodromickou, cili nejkratsi vzdalenost?
pokud to druhe, pouzijte googl a dotaz typu distance prg dxb
Už jsem to našla, dík, chtěla jsem délku letu pro účely kompenzace podle 261. Řeším to pro jednoho známého ;) Vůbec netušil, že by mohl něco dostat ... Šířím osvětu ;)
let EK125 DXB-VIE dnes divert do Prahy, ví někdo detaily? zakroužilo si nad Vídní a pak valilo do Prahy
Zdravím. Prosím, byl by někdo ochotný a pomohl mi dohledat imatrikulace letadel v dané dny na daných trasách? Děkuji.
Pokud jsou to proletěné trasy z vašich cest, doporučuji je dávat do my.flightradar24.com ... po proletění tam FR24 sám letěné letadlo doplní.
Chronologicky by to mělo být
CS-TVB
CS-TUL
CS-TUR
CS-TVG
lety zpětně doplnit lze...ale bohužel data o reálně letěném letadle to nedoplní. jen u letů, které tam byly v době provedení letu už zadané.
zpětně to umí třeba Flighty (a to docela daleko do historie), ale to je jen v podobě aplikace pro iPhone/iPad/macOs, a je placená. ale je výborná.
já vím, že je to pozdě ale do budoucna, psát si to hned při letu! Já na to mám notýsek a teda v poslední době už si to píšu do mobilu, pokrok nezastavíš. Létání před dobou FR24 naučilo :) I když to se dali dohledat záznamy z SBS v rámci komunity
ve FLightmemory nemám jen registraci u mého prvního leteckého výletu..
Nevíte prosím někdo, proč po zápisu letu do myflightradar24 naskočí jiné časy než jak je prodává aerolinka ? Mohlo by to znamenat plánovanou časovou změnu aerolinkou nebo aplikace nemá aktualizované údaje ?
myflightradar24 nepracuje s aktuálními daty od aerolinek, ale na základě historických dat, které má flightradar24 k dispozici + data, která má k dispozici na týden dopředu.
Je to normální, a je nutné to upravit ručně.
Aha, ok, ještě se mi to nestalo, tak mě to zajímá. V podstatě bych to stejně nějak neřešila, je to druhý let, ale v rámci jedné rezervace HKG - CRK - MPH s Cebu.
Díky za vysvětlení, upravím si ručně :)
CRK-MPH jsem akorát dnes řešil :)
ten myflightradar24 je k čemu? Něco jako chytřejší flightmemory? Je to spojeno s fr24?
díky
Nevím, kam se za X let, co ho nepoužívám, posunul flightmemory, ale je to "víc fancy design" flightmemory. Podobné statistiky, jenom to trošku líp vypadá (a možná už ani to ne, flightmemory jsem viděl naposled, když to mělo design jak z 200x :)
s flightradarem je to propojené "jen" tak, že
. když proběhne let, tak to doplní registračku letadla a typ letadla podle toho, co to reálně letělo
. lidi, co nějakým letem letěli a mají to v my.flighradaru se pak mophou objevit u detailu letu na flightradar24 v detailech letu
a to je asi tak vše.
Používám to nicméně už jen ze setrvačnosti, "Flighty" (lacené) ma statistiky asi o milion lepší , včetně třeba statistik zpoždění (to je pak člověk strašně překvapený) apod. a navíc je užitečný i při samotném cestování apod, kdy je člověšk informovaný o nadcházejícím letu, zpoždění, a dalších mimořádnostech.
má to i historická data, takže když jsem z my.flightradar migroval data do Flighty, tak se mi tam doplnila řada reálných dat i u letů třeba z roku 2012 (zejména skutečné časy odletu, příletu, zpoždění, později pak i registrace, ...)
díky
Flightmemory se myslím neposunul nikam. Jen ho používám historicky, mě stačí mít ten seznam letů s registracema a typem letadel. Dost často tam lezu když si nejsem jist kdy jsem kde byl.´Jinak já si občas flighmemory exportuju do excelu protože si říkám jak dlouho ta stránka ještě vydrží. Dnes chtějí mít lidi vše stylem facebook/tiktok atd bez námahy a přemýšlení.
Na flighty už jsem kdysi koukal ale upřímně nevím jestli se mi za to chce platit. (i když bych potřeboval jednu cestu z 2006 :-)) ) FR24 si platím protože jsem dřív sdílel SBS data a zvykl jsem si na to mít neomezený přístup. Teda platím si jen silver ale v současnosti mi to stačí.
Zdravím všechny. Máte prosím někdo placenou verzi FR24 pro vyhledání jednoho zrušeného letu z PRG před 10 dny? Byl to let 2W8623 PRG-PQC dne 23.11.2025. Děkuji velice ;)
Ten let pak se uskutečnil další den. Jelikož se čekalo na náhradní letadlo.
Mate o tom také nějaké info?